Få gode forslag til hvad barnet skal hedde

Navnegeneratoren er meget simpel. Tryk på knappen "Dreng" for at få et drengenavn frem, tryk på knappen "Pige" for at få et pigenavn frem. Generatoren husker hvilke navne den allerede har vist indtil du trykker på knappen "Genstart generatoren" eller lukker din internetbrowser.

Tryk på knappen "Dreng" eller "Pige"
for at få et navn fremDet er forskelligt fra menneske til menneske, hvad man associerer forskellige navne med. Du kender sikkert alt for godt, at et navn lyder grimt, fordi du kender en person du ikke bryder dig om, som bærer dette navn. Du kender måske også det at du hører et navn, som minder dig om noget ulækkert eller ubehageligt. Derfor kan du bruge denne navnegenerator til at finde forslag til dit barns navn. Samtidig kan du af gode grunde ikke give dit barn et navn, som du ikke har hørt om, så her er muligheden for at lære nogle nye navne at kende.

Vores navnegenerator adskiller sig fra andre på nettet, idet den er baseret på data fra Danmarks Statistik. Navnegeneratoren bruger kun de navne der blev givet til børn i første halvår af 2007, og vægter dem efter hvor mange, der har fået det pågældende navn. Det er derfor mere sandsynligt at navnegeneratoren foreslår et navn, som mange børn har, end at den foreslår meget unikke navne. Generatoren indeholder 1.623 drengenavne og 1.991 pigenavne

Vi har lavet navnegeneratoren fordi vi før har prøvet andre, som sjældent kom med gode forslag. Det skete fordi alle navne havde lige stor vægt, men også fordi den var baseret på alle godkendte navne, også selvom nogle af dem er ret utænkelige navne til nutidens børn.


Kommentarer

4 Kommentarer
#1 Lotte Bjørkquist skrev d. 08.01.2011 09:57 Besvar denne kommentar

Hehe første gang jeg trykkede på dreng kom navnet Anton frem, som tilfældigvis er navnet på min 4 årig søn.

#2 Helle skrev d. 21.12.2012 19:57 Besvar denne kommentar

Søger forslag til drenge navne

#4 Ruben skrev d. 03.07.2017 09:27 Besvar denne kommentar

Hvad med Ruben?

#3 malthe skrev d. 27.10.2015 09:19 Besvar denne kommentar

hej sut den

skriv en kommentar


Links

Alternativ navnegenerator fra Alexanderband
Alexanderband har lavet en navnegenerator, hvor de har udvalgt de navne, som de finder mest fjollede at kalde sine børn i dag. Alle navnene er godkendte, og må derfor anvendes som navn til sine børn, men det er ikke sikkert at det er nogen god idé