Relevante ordforklaringer under graviditeten

Alle ord0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å


Bodystockinger

For en nyfødt baby og det kommende år, er en bodystocking (i daglig tale omtalt som body) et must have, og har funktion som undertøj til babyen. Ideen med en bodystocking er at det skal være så nemt som mulig at skifte ble på den lille, da dette er en rutine som gerne skulle gå så glat som muligt, både af hensyn til den der skifter men også til babyen. Bodyer fungere som oftest med 2-3 trykknapper forneden. 

Bodyer fåes i mange forskellige variationer, uden ærmer, med korte eller lange, som kryds bodyer som har knapper hele vejen op så man slipper for at skulle have den over hovedet, eller med knapper i halsen så den er let at få over hovedet. Derudover findes de naturligvis i alle prisklasse alt efter design, kvalitet og mærke. 

Alt efter barnets alder og årstid om om hvorvidt du vil bruge bodyen med noget udenover kan du overveje om hvorvidt du ønsker ærmer eller på din bodystocking. Mange synes dog at det til de helt små er for meget at bruge trøje uden på bodyen, i såfald vil en langærmet ofte være at foretrække. 

 

 
skriv en kommentar