Udeblivende menstruation

Dette er her mistanken om graviditet for mange bliver en realitet, i det det som oftest er det første tegn. Husk dog på at udeblivende menstruation kan have andre grunde, såsom stress, vægttab, men kan også udeblive hvis du inderligt ønsker dig en graviditet. Tag derfor en graviditetstest når mistanken melder sig, og først når den viser positiv kan du begynde at glæde dig.

Den udeblivende menstruation skyldes at ægget har sat sig fast i livmoderen, hvilket forhindrer menstruationen i at komme.


Kommentarer

3 Kommentarer
#1 anonym skrev d. 31.07.2010 01:23 Besvar denne kommentar

hej jeg har næsten haft sex med en dreng men han var ikke inde i mig eller noget og jge har ikke haft min mensturation siden og det er hele sommerferien hvad kan det være

#2 Anja skrev d. 10.04.2011 08:42 Besvar denne kommentar

Jeg har en datter der har været i Theiland i 3 mdr. og har oplevet meget. Nu er hun i Australien. Har taget p.piller i flere år. Er stoppet med p.piller for 3 mdr siden. Har så ikke haft menstrationen i 3 mdr. Har fået undersøgt om hun er gravid 4 gange, er ikke gravid. Hvad kan dette skyldes.
 
En bekymret mor.

#3 Marianne skrev d. 15.10.2017 02:18 Besvar denne kommentar

Skriver fordi min mand og jeg har kendt hinanden i 18 år og har to forsøg tilbage men blev gift i august og vi har aldrig været så nyforelsket og havde det bedste sex af nogle omgange men har været gravid 2 gange da jeg forlod min mand fra år 2008 til år 2010 med to andre men mistede i uge 17 og uge 10/12 og først nu vi er meget afklaret og ikke tænkt på baby making og min menser har ALTID været præcis på dato men nu har jeg ikke haft menser siden den sluttede sidst d 31/08-17 og ingen test er positive og er diabetiker i over 20 år så har det indvirkning? Hvor sent/langt henne kan man være før der er positiv test (de sidste to gange var først i uge 11-12 og i uge 8-9 og har lidt ømme bryster og haft udflåd der har føltes som hvis man har små tisset lidt men er slim/udflåd.. Hvad tror du det kan være hvis jeg stadig ikke har testet andet end negativt indtil videre!??
På forhånd tak

skriv en kommentar