Opret en dansk ticker her

For den førstegangsgravide er det sjældent noget problem at holde styr på i hvilken uge hun er i. Sværere bliver det hvis venner eller familie spørger hvilken måned hun er i. Den gravide kvinde har dog altid maven at vise frem, og det er langt mere spændende end nogen tørre tal. Det er dog anderledes når man færdes på nettet, for her er det langt sværere for dem man kommunikerer med, at følge med i hvor man er henne i graviditeten.

Det er her en såkaldt "ticker" kommer ind i billedet. De fleste har hørt om en nyhedsticker, som er den lille grafik i bunden af tv'et der viser overskrifterne fra de seneste nyheder. På samme måde findes der på nettet forskellige sider, der tilbyder tickere til graviditet, tickere til fødselsdage, tickere til et baby projekt, osv. Disse tickere er oftest et billede, som ligger hos udbyderen, og opdateres dagligt med en lille markør som flytter sig, jo nærmere man kommer en bestemt dato.

Her på Graviditet og barn tilbyder vi vores brugere at oprette deres egne tickere. Vi har taget det bedste fra forskellige udenlandske udbydere og lavet den første danske ticker-service. I menuen til venstre kan du finde en ticker der passer til din situation.