Hvilke bleer bør man vælge?

Ble junglen kan være svær at finde rundt i, man ønsker sit barn det bedste, men hænger dette sammen med prisen?

De ble mærker som klart ligger først i forbrugernes bevidsthed er de store mærker som Pampers og Libero, dette skyldes at de bruger millioner af kroner på deres markedsføring, og blot det at vi kender dem fra reklamer giver en hvis tryghed, men det er ikke altid lig med det bedste.

Flere forbrugerteste har bevidst at pris og kvalitet ikke altid i denne sammenhæng hører sammen. Og flere billige ble mærker har vundet priser over de ellers så anerkendte mærker. De som er blevet bedst vurderet i teste er Aldis private label ble samt Rema 1000's.

Det er individuelt hvad der passer til dit barn, og kun ved at prøve dig frem finder du ud af hvad der passer til dit barn. Nogle børn har tendens til ble eksem, og derfor kan du være nødsaget til at bruge de dyre bleer.

Der er dog også muligheden for stof bleer som er ved at vende op igen. De overvejelser man skal gøre sig hvis man overvejer stof bleer (f.eks. miljø, økonomiske fordele m.m.), er om ens personlige grund til at vælge disse bleer opvejer ulemper som, rengøring af disse samt tidsforbrug.