Graviditeten, den søde ventetid

Den søde ventetid, kan være lang, da man naturligvis går og glæder sig helt enormt, og forestillingerne om hvordan man bliver som forældre kører på fuld plus. Det som gør ventetiden kortest er vidst man har et fuldtidsjob, og ellers holder sig beskæftiget som man ellers ville, det er typisk når man sidder selv, at ventetiden føles længst. Men naturligvis har man også brug for at kunne koble fra i løbet af graviditeten, hvilket er lige så vigtig at man formår når kroppen har brug for det.

Derfor kan man evt. lave sig en blog, og f.eks. uge for uge beskrive hvordan du og fosteret har udviklet jer, på denne måde kan man også informere familien, og man kan dermed blive fri for at skulle gentage sig selv hele tiden, da du kan forvente at alle dine nærmeste vil være super nysgerrige og ønsker at have del i forløbet. Her på siden kan du finde en meget funktionel og brugervenlig blog (se ovenfor i menuen).

Herudover vil jeg anbefale at deltage i debatter på hjemmesider som netop omhandler emnet graviditet. Der er udover dig ca. 65.000 gravide, som du kan dele dine oplevelser og erfaringer med. Folk elsker at snakke om deres graviditet, og deler meget gerne ud af deres viden, se disse forumer som sparringspartnere, der er garanteret også nogen som du kan hjælpe med dine erfaringer. Her på siden har vi vores eget graviditetsforum, som er gratis at deltage i.


Kommentarer

1 Kommentar
#1 Jane Hansen skrev d. 05.06.2011 16:12  

Det kan være en rigtig god ide, at få gravidmassage i den søde ventetid.
 
Det kræver sin kvinde at være gravid. Det er en periode tid fuld af forandringer, et væld af tanker og følelser. Samtidigt er kroppen i centrum – sådan helt bogstaveligt talt!
 
Concept Massage ved Brande i Midtjylland tilbyder Massage Til Gravide / Gravidmassage / Graviditetsmassage på en specialdesignet massagebriks, hvor der er huller til mave og barm. Det sikrer, at du kan ligge afslappet på maven, og få massage gennem hele din graviditet.
 
Jane Hansen, der driver Concept Massage, er specialuddannet i at give Massage Til Gravide, og kan kombinere gravidmassagen med samtale, energiarbejde, afspændingsøvelser (meditation) og kropsøvelser.
 
Massage Til Gravide er til dig der:
 
• Allerede har specifikker graviditetsgener, såsom fx muskelspændinger, smerter i ryg, lænd og bækken, vand i kroppen eller lider du af søvnproblemer.
 
• Gerne vil forebygge at der opstår graviditetsgener – og har du lyst til at forberede dig særligt godt til fødslen.
 
• Gerne vil opnå en dybere kontakt med din krop, dine tanker, dine følelser, og den lille baby der vokser inde i din mave.
 
Fordele ved at modtage massage i graviditeten
 
• Afhjælper almindelige graviditetsgener, såsom muskelspændinger, smerter i ryg, lænd og bækken, hævelser (ødemer) i fødder/ben og fingre og søvnproblemer.
 
• Virker forbyggende i forhold almindelige graviditetsgener, såsom muskelspændinger, smerter i ryg, lænd og bækken, hævelser (ødemer) i fødder/ben og fingre og søvnproblemer.
 
• Giver en dyb afslapning, der hjælper dig ned i tempo og ”ind i din krop” og gør dig i stand til at mærke dig selv, din krop og dine ønsker og behov.
 
• Giver dig mulighed for at finde ind til din krops rytme, og det dybe sted i dig, hvorfra du kan klare veer, smerte og anstrengelse.
 
• Hjælper dig med at vække dine iboende egenskaber såsom styrke, tålmodighed og hengivelse,- som du får brug for som fødende kvinde.
 
• Styrker din kontakt til det lille barn, der vokser inde i dig. Enhver påvirkning af mor berører barnet, så jo bedre du har det, jo bedre trives din baby, og den dybe kontakt mellem Jer styrkes.
 
Priser på Massage Til Gravide
• 1 gange 90 minutters behandling kr. 500.
 
Til og med august 2011 har jeg følgende tilbud på klippekort til graviditetsmassage:
• 3 gange 90 minutters behandling kr. 1250. (Du sparer kr. 250)
• 5 gange 90 minutters behandling kr. 2000. (Du sparer kr. 500)
 
 
Book en tid
Er du klar til at investere i en bedre graviditet og fødsel ? Hvis svaret er ja – så kontakt mig på 30 57 20 62 eller mail@conceptmassage.dk og book din tid til gravidmassage allerede i dag.
 
Du kan læse mere om tilbuddet her: www.conceptmassage.dk/massage_til_gravide.html
 
Læs hvad Rikke og Stine fortæller om at få Massage Til Gravide hos Concept Massage lige her: www.conceptmassage.dk/udtalelser.html
 
Læs mere om min baggrund for at give Massage Til Gravide lige her: www.conceptmassage.dk/profil.html
 
Jeg glæder mig til at møde dig.
 
Kh
Jane Hansen
Concept Massage

Links

Gravid? Sov på maven!
Gravide kvinder kan nu ligge, sove, læse eller se TV på maven da en kvinde endelig har opfundet en madras med hul til den gravide mave som kan tages med overalt. Fysioterapeuter og massører anbefaler madrassen, som kan afhjælpe eventuelle smerter i lænden og samtig give den gravide mulighed for at slappe af på maven...måske for første gang i måneder. Godnat og sov godt...På maven!