Emner med ingen svar

Vil Jeres barn tage sutten?


Forfatter Besked
Skrevet den: 27. 03. 2009 [22:44]
sandersen
Søren Andersen
Emne opretter
registeret siden: 10.04.2008
Indlæg: 134
Min kæreste ammer vores lille søn, og det går helt som det skal. Hun kunne dog godt tænke sig at bruge sutten som aflastning, efter han har været til brystet om natten. Eftersom vi aldrig før har hørt noget om, hvordan det foregår når et barn begynder at bruge narresut, kunne vi da godt tænke os at høre andre erfaringer.

Når vi giver William sutten, så sutter han kort på den, for derefter at spytte den ud. Andet bliver det ikke til.

http://graviditet-og-barn.dk/ticker/a53b057f9b/1.png
ProfilWWW
Skrevet den: 28. 06. 2009 [22:43]
Spunk
Anne Louise Lund
registeret siden: 28.06.2009
Indlæg: 22
tror bare i skal prøve og give ham den igen.

Mener vi holdte lidt på sutten så vores william ikke bare kunne spytte den ud.

Vores plan var at W ikke skulle have sut.

Men han fik kolik og der var sutten rigtig god.

Hvis han ikke selv spørg efter sutten, så lad være at give ham den, jo længere i venter med at give sut, jo bedre er det, måske vil han bare ikke have sut. Det er ikke alle babyer der har brug for sut. Nogen gange er det bare os forældre der synes det ser sødt ud med en sut i munden.

Hvad siger jeres sundhedsplejerske?? Vores anbefalede ikke sut til de små, men sagde det var meget fornuftigt af os, at vi have givet den til W da han fik kolik.

Hvorfor vil i gerne aflaste med sut om natten?? Pas på det ikke ender med han ikke kan sove uden sut til sidst, for så kan i bliver vækket mange gange i løbet af en nat til sidste, hvis han så vågner så snart sutten falder ud af munden når i alle sover sødt.

Er han ked af det icon_cry.gif

http://graviditet-og-barn.dk/ticker/8b4b747b97/1085.png
Profil
Skrevet den: 29. 06. 2009 [06:40]
sandersen
Søren Andersen
Emne opretter
registeret siden: 10.04.2008
Indlæg: 134
Vores William er rigtig sød og har som sådan ikke brug for en sut til trøst. Når han bliver træt putter han dog en tommelfinger i munden, og der synes vi bedre om, at det var en sut han havde i munden, så han ikke får for vane at sutte på tommelfinger.

Jeg har dog ikke undersøgt nærmere, om det er normalt at de har en periode, hvor fingrene skal i munden, og hvor sent man i givet fald bør sætte ind over for det.

http://graviditet-og-barn.dk/ticker/a53b057f9b/1.png
ProfilWWW
Skrevet den: 29. 12. 2009 [10:54]
mitcelle
michelle
registeret siden: 09.11.2009
Indlæg: 9
hej..

jeg vil starte med at sige at nej.. i skal ikke give sut bare for at gøre det, men vil derimod også sige at jeg selv lige har fået en søn for en måned siden som fik sutten på sin 2 dag.
jeg vil sige at sygeplejerskerne ikke ligefrem abefalede det, men de kunne derimod også godt se at han suttede hele tiden og var det ikke på mit bryst, jamen så var det på min finger eller sine egne fingre.
derfor sagde sygepljerskene at så skulle vi hellere give en sut, så det gjorde vi og den er vi meget glade for den dag i dag, men vil så omvendt også sige at min amning endte med ikke at lykkedes, og det sagde de kunne ske.
så ved ikke om det er grunden, eller om vi bare ikke kunne finde ud af det sammenicon_smile.gif

et godt råd kan være at prøve mange forskellige sutter.. både gummi og latex, og både annatomiske og de almindelige runde, for vores dreng vil ikke tage andet end de alm runde og mine veninders drenge bruger en anden slags hver, som er den eneste de kan bruge, så kan være at jeres dreng bare ikke kan finde ud af at sutte på den i har givet ham..
de alm runde sagde de på sygehuset at jeg skulle bruge fordi den mindede mest om et bryst og den tog han.. det er til ggengæld også den eneste slags han vil bruge, så vi har måtte skille os af med alle andre slagsicon_smile.gif
Profil
Skrevet den: 29. 12. 2009 [15:17]
cito
janni
registeret siden: 29.12.2009
Indlæg: 3
Hejsa

Jeg tror der er lige så mange meninger om sutter, som der er mødre eller fædre...

Jeg er af den overbevisning man skal gøre det som man selv tror er bedst for barnet. Jeg synes det er rigtig rart at der er noget der kan trøste min/mine sønner også når jeg ikke lige er der...

Vi bruer sutten til at trøste og til at sove med,... Min den store på 2 år har den kun om natten, mens den lille på 4 mdr har den lidt mere.. Vi blev på neonatal anbefalet at give min søn sut, da alle børn har et suttebehov som skal dækkes... Og det har ikke gået ud over min amning nogle af gangene..

jeg synes I skal gøre det I føler er bedst for jeres familie...

Janni
Profil