Emner med ingen svar

3 årig der ikke vil sove


Forfatter Besked
Skrevet den: 20. 04. 2010 [00:23]
sommer
sommer
Emne opretter
registeret siden: 19.04.2010
Indlæg: 6
vi har remt muren her hjemme

Vi har en 3 årig der ikke vil sove, vi har prøvet den søde tålmodige godnat og sov godt, vi har prøvet der strenge jeg har sagt godnat, I SENG NU!! men mors seng er bedst for når hun ligger sig i vores seng sover hun inden for 10 minutter hvis hun vel ligger alene der inde.

Har du prøver noget med succes der får den "lille" bestemmer til at blive i sin seng, og jeg snakker ikke om børn, der ikke har deres meget faste meninger om ALT.

-sommer
Profil
Skrevet den: 27. 05. 2010 [20:59]
Winnie85
Winnie Feltendal
registeret siden: 27.05.2010
Indlæg: 6
Jeg har bestemt en lille bestemmende dame herhjemme, som ligeledes har haft den fase med at mors seng er det eneste sted at sove...

Jeg gjorde det, at jeg forberedte hende på at nu skulle hun snart sove i sin egen seng, talte med hende om der var noget hun ønskede sig til sin seng som måske ville gøre den bedre end mors.

Vi kom frem til at hun gerne ville have et prinsessenet, en mordyne (en dyne i voksenstørrelse) og "den der Fiffi godnatbamse".

Man kan så argumentere for at jeg købte hende, overforkælede hende eller andre negative ting, men det virkede! Idag ligger hun gerne inde i sengen, under sit lyserøde prinsessenet, puttet godt ind i dynen sammen med sin fiffi bamse og læser en lille historie for sig selv hvorefter hun lægger sig til at sove, uden bøvl og ballade.
Profil
Skrevet den: 23. 09. 2010 [21:59]
MonaLockenvitz
Mona
registeret siden: 23.09.2010
Indlæg: 1
Hej -sommer.....
Jeg er ny her inde men jeg vil dog lige tilføje noget. At selvom man har en dreng eller pige på 3, så betyder det jo ikke at man skal overforkæle sit barn for at få det til at sove i sin egen seng.

Men når jeg har sagt det, vil jeg bare høre om hun aldrig har sovet hos sig selv og har I givet efter hver gang???

Ja mit råd er at selvom der vil være kampe,så giv ikke op. Syntes ikke at man skal give efter så barnet skal sove i ens seng. Aldrig icon_smile.gif Ja man kan evt starte som vi evt gør....! Ja nu forstår hun jo hvad der er sket omkring hende, så start med at fortælle om hvad der er sket løbet af dagen (el evt. i ugens løb.) så ja nu ved jeg jo ikke hvordan i gør, men jeg læser først en historie også fortæller (hvad i har fået af vide i børnehaven)hvad de har lavet i børnehave. Eller hvad vi evt har gjort løbet af dagen hvis det nu er weekendt, om vi har været i skoven eller på strnden osv....
Hvis det er min mand der putter fortæller ham vores søn om selve dagen og han nusser ham hele tiden imens de snakker, om dagen derpå. Det sker da at Marcus(min søn) vågner om aften og evt vil putte hos mig. Så giver jeg da ham lov, men kun i MAX 5 min. Også er det ind igen icon_smile.gif

Men vi har da haft vores kampe.... Og vi startede da ham var 3 md... Men når det er så får han de så kaldte 10 min. Dvs han kan skrige lige så tosset som ham vil i MAX 10 min af gangen. Før vi kommer ind igen og ligger ham i sin seng igen. (også hvis han er i sin seng så ligger vi ham bare ned igen) Også hvis det sker igen og igen siger vi ikke noget til ham, men ligger ham bare. For lige pludselig ved ham at det ikke er for sjovt. Og næste dag kan være lige så maget som den første dag man prøver, men men så starter man bare igen.... Men til sidst giver det altså det man helst vil forbinde med at ligge sin pige/søn i seng. hygge og rart.

MonaLockenvitz
Profil