Ubesvaret emne

Josefines møde med den store verden


Forfatter Besked
Skrevet den: 21. 10. 2009 [22:18]
tina.e
tina
registeret siden: 21.10.2009
Indlæg: 5
Josefine kom til verden d. 30. december 2008. Hun lod vente lidt på sig, da jeg havde termin d. 23. december, men vi er nu meget tilfredse med den dato, da vi kan nå at få julet af og koncentere os om fødselsdag.

Nå, men til selve fødselen. Jeg begyndte med at have veer, sådan on/off d. 28. om morgenen, men jeg valgte at tage til julefrokost, da veerne ikke var ret kraftige.
I løbet af eftermiddagen gik veerne i sig selv igen og kom så tilbage i løbet af aftenen. I løbet af natten fik jeg sovet ca. 3 timer, og hen under morgenen tog veerne til igen. Kl. 6.30 valgte jeg at tage ind forbi fødegangen for lige at få en status på hvor langt jeg var.
ØV. Kun 2 fingre åben, men JM sagde at jeg ikke skulle tage alt for langt væk fra sygehuset, da der kunne gå imellem ½ til 2 timer, og så ville veerne nok tage til.
Vi tog ind til min mands bedstemor, og fik formiddagskaffe, og der skete bare ikke en pind med veerne. Så kl. 11.30 tog vi hjem igen.
I løbet af dagen kom og gik veerne og jeg fik hvilet mig lidt.
Kl. 23. gik jeg i seng for at få sovet lidt. På det tidspunkt havde jeg ikke haft veer i ca. 3 timer.
Men så kl. 23.45 gik vandet, og så gik det hurtigt.
Vi ankom til fødegangen kl. 1.30 og vi kom ind på en fødestue med det samme, da jeg fødte meget hurtigt første gang.
Jeg kommer op i sengen og får overvågningen på, det var rigtig ubehageligt, da jeg ikke kunne arbejde med veerne da jeg lå ned.
Jeg komme op og stå igen, og JM går. Men efter et par minutter ringer min mand efter hende igen, da jeg har pressetrang.
Kl. 2.16 var "lille" Josefine født.

Hun vejede 4 kilo og var 54 cm lang, og trods den store pige gik jeg slet ikke i stykker.

I dag er Josefine 9½ mdr, og en være lille en. hun kravler ikke endnu, men hun kommer rundt ved at trille rundt. Så hun er over det hele.
Profil