Ubesvaret emne

1 alm. graviditet/fødsel og 1 med komplikationer.


Forfatter Besked
Skrevet den: 23. 12. 2009 [11:38]
cat1983
Catharina
registeret siden: 23.12.2009
Indlæg: 5
Den første gang gik det hele rigtig godt, uden nogen komplikationer overhovedet, hverken under selve graviditeten eller fødslen. Det tog ikke merwe end 4 timer fra jeg fik veer til min søn var ude. Født 20 dage før terminsdatoen.

2. gang var det med tvillinger, og det gik fint ind til jeg fik ondt og selvfølgelig gik til lægen, og fik af vide at det bare var plukveer, så jeg tog hjem igen. senere på aftenen blev smerterne så kraftige at jeg ikke kunne holde ud at være nogen steder, og min kæreste og jeg blev enige om at ringe til sygehuset, og fik af vide at vi bare kunne komme ind og blive tjekket.

Det hele endte med akut kejsersnit, da moderkagen havde løsnet sig. Da jeg endelig var ved at vågne (noget groggy) får jeg af vide at den ene ( en dreng ) var død, og at de ikke havde kunnet gøre noget for ham, men den anden (pige) havde det godt, og var blevet bragt til neonatalafd. ( en afd. for fortidligt fødte børn )
Der var vi så ca en måned før vi måtte komme hjem. Født 12 uger før terminsdatoen.

det viser så at man ikke kan være lige heldig hver gang, men som vi sagde, så er vi glade for at vi fik lov til at beholde vores lille pige, og at drengen var dødsfødt, og ikke levende for så at dø senere.

tænk lidt på hvordan mange andre mister det de havde glædet sig til over flere måneder, for jeg er langt fra den eneste der har mistet. Sker det engang i jeres familie eller omgangskreds, så snak for guds skyld med dem om det, for det er det bedste man kan gøre.
Profil