Emene med mange svar

kom lille baby


Forfatter Besked
Skrevet den: 14. 03. 2010 [20:55]
Zarinaoh
Carina hansen
registeret siden: 05.03.2010
Indlæg: 3
Kender det ALT for godt.. vi har nu prøvet i 17 mdr og ingen gevindst endnu, men men men er gået 10-12 dage over tid, skal teste i morgen eller Tirsdag, skal til lægen Onsdag.. føler mig gravid, men ikke meget. Ligesom da jeg ventede mig ved Naja, der testede jeg positiv da jeg var næsten 8 uger henne, så jeg er nok en af de der danner meget lidt HCG-hormo, + at min ægløsning ligger senere end normalt.. Så vi her hjemme er spændte på hvad testen siger, har testet negativ en gang, for 6 dage siden.. Men jeg tager det, meget stille og rolig, gider ikke håbe alt for meget og så blive skuffet, men manden her hjemme er 99% sikker på at jeg er da han synes mine bryster er blevet mørkere og jeg skifter meget i humørte icon_confused.gif icon_biggrin.gif men hvem ved, måske kroppen bare driller BIG TIME..
Profil
Skrevet den: 23. 03. 2010 [13:37]
Theresia
Theresa Nørholm
registeret siden: 23.03.2010
Indlæg: 7
Da jeg blev gravid med min søn gik der 5 måneder efter jeg smed p-pillerne og fik ikke min mens en eneste gang.. Vi har åbenbart været heldige for den ene gang vi havde sex var så den dag han blev undfanget efter de 5 måneder..
Nu skal vi snart til at prøve igen og ved ikke rigtig om jeg skal stoppe med p-pillerne i god tid?

Hav tålmodighed piger, der skal nok komme en dag hvor vi alle tester positiv - en af de ting vi mennesker ikke kan styre (dog kræver det jo sex) icon_smile.gif
Profil