Emner med ingen svar

Navn til LilleSpunken


Forfatter Besked
Skrevet den: 28. 06. 2009 [19:58]
Spunk
Anne Louise Lund
Emne opretter
registeret siden: 28.06.2009
Indlæg: 22
Det med navn kan være svært.

Vi havde rigtig nemt ved at finde pige navn. Så skulle det være en Mie, vi har talt og sofie til mellemnavn, men ved ikke helt om det skal staves Sofie og Sophie.

Vi fandt så ud af lige omkrig uge 20 at vi skulle have en dreng, og vi var slet ikke eninge om drengenavne, jeg sytnes lucas, men det synes min mand ikke. Han var inde på William, og det var jeg først slet ikke til, men siden den scanning gik han og sagde William til maven, så vi fik en lille William Lucas Lund, Lucas blev valgt fra, da alle i den periode skulle hedde Lucas, og også lidt fordi Camilla Martin fik en dreng deromkring, og han skulle hedde Lucas, og jeg har spillet meget badminton og jeg vil ikke hvade folk troede jeg vil opkalde mit barn efter hende. Jeg er også rigtig glad for navnet William nu, for han er en rigtig William Vildbasse

Vi holder stadig fast på Mia Sofie/Sophie, jeg vil gerne have Emma med ind efter Sofie/Sophie, men så meget har vi ikke talt om det endnu, skal jo lige have en positiv test først. Men en pige hos os kommer nok til at hedde Mia Sophie Emma Lund.

Af drengenavne tænker jeg lidt på Gustav Elias Lund - men så langt er snakken slet ikke kommet. Vi er kun begyndt at tale om en evt. lillebror eller søster. Så skal lige igang på lagnerne først.



http://graviditet-og-barn.dk/ticker/8b4b747b97/1085.png
Profil
Skrevet den: 07. 09. 2009 [13:18]
desse1990
Desiree Plettner
registeret siden: 07.09.2009
Indlæg: 8
Ja der er rigtig mange muligheder, og nok lige så mange svære valg når det kommer til navnene.
Men jeg tror et eller andet sted at det kommer af sig selv, så snart barnet er født.
Som forældre ved man med sig selv om det ligner en gustav eller en fredderik (hvis du/i forstår)....
Profil
Skrevet den: 09. 09. 2009 [21:42]
MichelleOgTom
Michelle
registeret siden: 09.09.2009
Indlæg: 6

Jeg sys Mie er et skønt navn .. icon_biggrin.gif
- Skulle jeg vælge mellem Sofie og Sophie, havde jeg klart valgt der med ph .. icon_biggrin.gif Men det er fordi jeg sys det gør det lidt mere specielt ..

Bare lige en menning .. icon_razz.gif

Vi er selv i krise herhjemme over navne ! banghead.gif

icon_biggrin.gif
Profil
Skrevet den: 10. 10. 2009 [23:40]
Mammaria
Maria
registeret siden: 10.10.2009
Indlæg: 5
Ja, jeg hælder også mest til Sophie, netop fordi det gør det lidt mere specielt icon_smile.gif

Da vi skulle snakke navne, gennemgik jeg listen med godkendte danske navne, og skrev dem ned jeg godt kunne lide, og derefter nævnte jeg dem for manden.

Der var nogle han straks kunne sortere fra, og nogle "måske'er".
Dem han godt kunne lide skrev vi så på en ny liste og snakkede så om hvilke vi bedst kunne lide, og var ganske enige om vores datters navn (og har også næste pigenavn klar).
Drengenavne var lidt sværrere, for vi nåede kun frem til et navn, og det var ikke min favorit (men dog alligevel et af de navne jeg jo selv havde valgt icon_wink.gif ).

Nogen synes først de kan sige om navnet passer til deres barn når de har set/mødt det, men sådan havde vi det slet ikke, vi vidste jo flere månedet i forvejen at vi ventede et barn med det navn vi havde valgt, så hun kunne da slet ikke hedde andet da hun endelig var her icon_cool.gif
Profil
Skrevet den: 21. 10. 2009 [22:32]
tina.e
tina
registeret siden: 21.10.2009
Indlæg: 5
Ja der er jo både fordele og ulemper ved at specielt navn. Jeg har et specielt efternavn, og skal altid stave det, men jeg vil jo også nødig undvære det. JA, faktisk fik min mand det utimatum, at han gerne måtte beholde sit Pedersen, bare jeg ikke skulle hedde det, så vi hedder i dag alle samme mit efternavn (til min svigermor store fortvivlelse "nu er der ikke flere der hedder Pedersen")
Profil