Urintest

Dette er den absolut nemmest og mindst krævende graviditetstest, og de kan købes på diverse hjemmesider for næsten ingen penge

Det kan dog være lidt af et gedemarked at finde ud af hvad man skal vælge, og hvor seriøst et svar fra sådan en test er.

Hvis man tager en test minimum 4 dage efter forventet første menstruation er resultatet 99,9 % sikker, vent et par dage og tag endnu en test, er den også positiv kan du forvente at du er gravid, med mindre man tager noget medicin som kan påvirke testen, spørg din læge hvis du er i tvivl.

Der er flere forskellige former for tests, der er en plaststav som man tisser på, eller man kan få en strip som man sætter ned i et bæger man har tisset i. Begge metoder har en høj sikkerhedsgrad, og det er et spørgsmål om hvor mange penge man vil ofre på det og hvad man foretrækker af metode.

Her hos Graviditet og barn tilbyder vi lige nu, at du kan få en gratis graviditetstest, klik på linket for at læse mere.


Kommentarer

2 Kommentarer
#1 Charlotte Mortensen skrev d. 31.01.2010 11:14  

Kan man først tage en graviditetstest hvis ens menstration udebliver? For jeg tog en ca. en uge inden min mestration, da jeg havde en fornemmelse. Den viste negativ!

#2 den forvirrede skrev d. 11.06.2010 09:38  

når man bruger kondom og det glider lidt af 2cm måske kan man blive gravid af det og hvor kan jeg købe en og er det en diskret indpakning ?

Links

www.Lavpris-Teste.dk - graviditetsteste og ægløsningsteste
Spar masser af penge på graviditetsteste og ægløsningsteste - her får du nemlig ikke bare billige teste, men teste til lavpris. Danmarks laveste priser, leveret direkte til din dør fra dag til dag