Ubesvaret emne

Ny her, og..


Forfatter Besked
Skrevet den: 22. 06. 2011 [15:11]
LouiseCille
Louise Cecilie Jensen
registeret siden: 22.06.2011
Indlæg: 3
..Jeg vil gerne fortælle lidt om mig selv..
Jeg Louise Cecilie,er 23 snart 24 den 8/7, jeg er i fast forhold som jeg har været siden august'09, jeg har to børn fra tidligere forhold af, bor ikke pt hjemme ved mig..
Kæresten og jeg har prøvet siden april'11 og få en lille.. men men men...
Jeg går og venter hele maj og den 26 skulel jeg ha min mens, og jeg plejer altid og ha fornemmelse af hvornår den skulle komme, men nej jeg havde ingen fornemmelse, ud over at jeg havde sådan lidt smerter i underlivet, den 26 hvor jeg skulle ha min mens får jeg istedet for slim med meget meget lidt frisk blod i, og det fortsætter til om mandagen. Jeg tænker ikke mere over det, og tager som selvfølgelig er negativ.. og jeg får lavet en til som stadigvæk er negativ, ca 2 uger over tid.. Jeg kommer til lægen, for at få fundet ud af det.. Der bliver lavet en test, og det eneste han siger er at den er negativ, og jeg måtte slet ikke se den, jeg tænker ikke rigtig over det som sådan, og han begynder hurtig med at jeg skal starte op på ppiller uden efter, altså i sidste uge, og jeg taler ham efter munden, men gør det ikke, fordi jeg så slet ikke testen..
Efter jeg var ved lægen blev mine symtomer værre, det skal lige siges at jeg har haft symtomer siden min mens udeblev, men tænkte at min krop nok drillede mig..
Og det blev ved og ved.. Og slet ingen mens idag, jeg er gået over med 28 dage idag, og har det af helvedes til.. Jeg tør ikke og teste, hvad så hvis den er negativ, og alle har sagt jamen du er gravid, og jeg har så sat næsen for højt op =( - Synes det er rigtig træls og stå sådan her især når 2 af testene er negativ og de andre 2 så jeg ikke.

Mine symtomer:
- Kvalme, rigtig meget, hver dag, men om morgen og om aften er den mest slem.
- Brystspændning, hverdag.
- Meget humørsvingninger - Et til tåre, men også let til at blive ret så irriteret.
- Trang til mad hele tiden, og det plejer jeg aldrig og ha.
Trang til at tisse oftere, plejer at tisse et par gange om dagen før det her.
Spændning i underlivet/stamhed - OG nogle gange sætter det sig til sidestik også.
- Føler mig oppusligt.

- Tænker på jeg skal ha mens på onsdag, skal jeg vente med at teste der eller?

Det var sådan lidt om mig, og mit forløb indtil videre (:

Knuus Louise Cecilie =)icon_redface.gif

BP 1/04'11 - Kom nu lille spire <3
Profil