Ubesvaret emne

Frivilligt kejsersnit


Forfatter Besked
Skrevet den: 12. 10. 2011 [09:02]
MineSuurballe
Mine
registeret siden: 12.10.2011
Indlæg: 1
Kære gravide og kommende mor,



Har du valgt at få foretaget kejsersnit, af egen fri vilje? - så har vi brug for dig. Vi vil i forbindelse med et radioforløb på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, gerne have din hjælp, til at fortælle historien om de kvinder, der vælger kejsersnittet frem for naturlig fødsel.

Historien vil naturligvis blive fortalt på helt sober vis, og du må gerne være anonym. Hvis du har planlagt din operation indenfor de kommende dage, vil vi gerne tale med dig før, under, og efter operationen. Da selve operationen er en meget intimt og følelsesladet situation, er vi godt klar over, at vi overtræder manges grænser, ved bare at stille spørgsmålet. Grunden til at vi gerne vil med til operationen, er udelukkende for at tale med dig om oplevelsen mens den sker. Det vil give et mere levende billede af den historie du fortæller.

Historien vil lægge fokus på valget mellem kejsersnit og naturlig fødsel. Det skal ikke handle om, hvorfor man skal vælge det ene frem for det andet, og du vil derfor ikke blive udstillet på nogen måde. Din historie skal hjælpe fremtidige familier og ikke mindst mødre, til at få en bedre forståelse af, hvordan kejsersnittet har hjulpet de kvinder der vælger det. Desuden er det en unik chance, for at få dokumenteret dit barns fødsel på en utraditionel og spændende måde.

Hvis du kender én personligt eller f.eks. fra din mødregruppe, som passer til beskrivelsen, må du meget gerne sende brevet videre til hende/hendes familie.

Vi håber at høre fra dig snarest, da vi har deadline på denne historie fredag d. 14 oktober. Vi ved godt at det er noget stram tidsplan, og det beklager vi, men skriv eller ring hurtigst muligt, hvis du har mod på at deltage i dette unikke projekt.



Mange venlige hilsner,



Marie Sjødin Græsholm

+45 51 92 46 44

msgraesholm@mail.dmjx[dot]dk



&



Mine Holm Suurballe

+45 20 78 30 77

mhsuurballe@mail.dmjx[dot]dk

Profil