Ubesvaret emne

Mor in the making.... Forhåbeligt!


Forfatter Besked
Skrevet den: 17. 06. 2010 [15:23]
Crone
Rikke
registeret siden: 17.06.2010
Indlæg: 2
Jeg er ny herinde og vil lige oprette en lille tråd, hvor jeg fortæller om min situation.
Jeg og min kæreste igennem lidt over to år begyndte at arbejde på projekt baby for ca. en måned siden og nu er jeg gået en uge over tid icon_biggrin.gif Allerede første dag efter mit mens skulle være kommet testede jeg mig, men den var negativ. Har siden taget 3 tests som alle er negative, den seneste her til morgen! Synes jeg så en meget lille utydelig streg, men den forsvandt hurtigt og jo mere jeg tænker over det jo mere er jeg sikker på at det måske nærmere er ønsket om at se noget der gjorde sig gældende.
Jeg tog kontakt til min læge i morges, da jeg normalt har haft fuldstændig regelmæssige menstruationer, og derfor er næsten sikker på at der må være noget igang. Jeg har ingen symptomer på graviditet ud over ømme brystvorter så er meget meget i tvivl om det i virkeligheden er min psyke der spiller mig et pus.
Lægen sagde at jeg skulle slå koldt vand i blodet og vente en uge og hvis der stadig ikke er sket noget på testen eller mens er kommet så vil hun tage en blodprøve for at be- eller afkræfe om der er en spirer på vej.. Så nu krydser vi fingre og håber at jeg bare er lidt sen med at danne hormoner!

Profil