Emner med ingen svar

Please hjælp mig, er desperat! Meget vigtigt og alvor.


Forfatter Besked
Skrevet den: 14. 11. 2010 [11:59]
Mis1996
Louise
Emne opretter
registeret siden: 14.11.2010
Indlæg: 1
Jeg er en pige på knap 14 år. Min kæreste og jeg har haft sex 6-7 gange og alle gangene har været med kondom. Min menstraution kommer altid præcis, men jeg skulle have haft den for tre dage siden og jeg er meget nervøs.. Ingen udover min kæreste og jeg, ved at vi dyrker sex, da vi har aftalt at holde det hemmeligt, da vi jo er så unge og hvad ville vores forældre ikke også sige, hvis de fandt ud af det.. Jeg tør ikke at sige det til min mor, men jeg har bestilt to gratis graviditet-teste, men hvad hvis det så viser sig at jeg gravid.. Hvad skal jeg så gøre? Jeg vil naturligvis ikke have barnet, da jeg har meget travlt med skole. Men kan jeg selv bestille tid til abort når jeg er så ung uden min mor eller far behøver være inde over det? Please hjælp migicon_frown.gif
Profil
Skrevet den: 17. 11. 2010 [21:29]
sandersen
Søren Andersen
registeret siden: 10.04.2008
Indlæg: 134
Louise,

Hvis I har dyrket sex med kondom, så synes jeg ikke til du skal tage sorgerne på forskud. Jeg tror alle piger skal igennem en fase i den første tid lige efter de er begyndt at dyrke sex, hvor de frygter at være blevet gravide næsten uanset hvor lille sandsynlighed der er for at det kan være sket.

Så start nu lige med at slå koldt vand i blodet.

Skulle det endelig mod forventning vise sig at du er blevet gravid, så SKAL DU inddrage dine forældre. Du vinder ingenting ved at holde det skjult for dem, du udsætter bare smerten. En abort er et alvorligt indgreb i naturens gang, det kan nogen gange være det bedste valg, men det er noget du skal vende med dine forældre!

Men, jeg gentager, slå nu lige koldt vand i blodet. Hvis I har beskyttet Jer er der virkelig lille risiko for at det er gået galt.

http://graviditet-og-barn.dk/ticker/a53b057f9b/1.png
ProfilWWW