Rygning giver flere piger

Lad mig starte denne side med at forklare, at dette på ingen måde er en opfordring til at ryge for at påvirke barnets køn. Det er påvist at rygning påvirker på manden og kvindens evne til at reproducere, hvorfor man bør stoppe med at ryge allerede før man bliver gravid.

Ikke desto mindre har forskere påvist at rygere får flere pigebørn end ikke-rygere, da de maskuline sædceller er mere skrøbelige, hvilket giver de feminine sædceller en fordel. Under normale omstændigheder er sandsynligheden for at få en dreng lidt større end sandsynligheden for at få en pige, til gengæld er gennemsnitslevetiden højere for piger end drenge. Hos rygere lader det til at de maskuline sædceller har sværere ved at overleve rygningen.

Lad mig endnu engang understrege at du på ingen måde bør ryge for at få en pige, hvis du ryger med dette argument, vil jeg anbefale dig at tage beslutningen om at få et barn op til overvejelse.


Kommentarer

3 Kommentarer
#1 Kristina skrev d. 25.09.2009 16:06  

Hihi det er da noget være vrøvl.
 
Dengang jeg ventede mit barn, røg både jeg selv og barnets far.. Gæt hvad det blev... En dreng smile Så den teori hopper jeg bestemt ikke på

#2 Søren Andersen skrev d. 25.09.2009 17:14  

Kristina, du er nødt til at læse det der står. Der står ikke at rygning betyder at du får en pige, men at det øger sandsynligheden for at det sker.
 
Prøv at kigge på denne side: www.bt.dk/krimi/6-aarig-dreng-faldt-ned-fra-sjette-sal
Ifølge din logik så svarer det til, at du ikke tror på, at der er høj risiko for at dø, ved at falde ud fra 6. sal.
 
I den undersøgelse som viser at rygning giver flere piger, er der givetvis også nogle par, som har fået drenge, men hos rygerne har der været en større andel af piger.

#3 Sabrina skrev d. 21.11.2010 09:38  

jeg er enig med kristina,
jeg røg også og det gjorde min kæreste også da vi ventet vores to børn de begge er drenge jeg stoppede da jeg ventet den 3. og det blev en pige så jeg tror heller ikke på den.