Bækkensmerter og bækkenløsning

Bækkensmerter kan ende ud med en bækkenløsning, er en smerte som du ikke er i tvivl om, hvis den indtræffer dig. Smerterne starter ved kønsbenet og forsætter ned over ryggen og lænden. Der er ikke direkte bevidst hvad disse smerter skyldes, nogle mener det er fordi man overser de symptomer kroppen sender for at bede dig slappe af.

Begynder du at have disse smerter konstant bør du kontakte en læge for at blive undersøgt nærmere, for at man kan forhindre at en eventuel bækkenløsning kan blive værre, oftest ved henvisning til en fysioterapeut.


Kommentarer

1 Kommentar
#1 Ann skrev d. 05.02.2009 11:30  

Jeg har været det heldige offer af disse bækkensmerter, og nej man er ikke i tvivl.
 
Jeg havde dog kun ondt omkring halebenet, og havde mange smerter bare jeg støttede det mindste på det, så det mest behalige var at gå eller ligge på siden.
 
I min situation ringede jeg til lægen på anden dagen, for at få klarlagt hvad det var. For at klarlægge at det ikke var bækkenløsning, spurgte hun om jeg også havde smerter for til, plukveer og pletblødninger. Dette kunne jeg heldigvis alt sammen sige nej til.
 
Hun mente ikke hun måtte se mig, men rådte mig til at forholde mig i ro. For mit vedkommende var smerterne helt væk efter 4 dage.